Jandarma Karakolu İnşası İçin İhaleye Çıkılıyor - Son Dakika
Ekonomi

Jandarma Karakolu İnşası İçin İhaleye Çıkılıyor

Gaziantep'te Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı İnşaatı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi ihalesi açık ihale usulüyle 9 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek.

18.08.2014 10:52

Gaziantep'te Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı İnşaatı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi ihalesi açık ihale usulüyle 9 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı'nın Şehitkâmil İlçe Jandarma Komutanlığı İnşaatı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi açık ihale usulü ile anahtar teslim ihale edilecek. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilecekler. İhale 9 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00'da Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilecek. İhale saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Verilen teklifler, zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple geri alınamayacak.

Saat ayarlarında, Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun ulusal saat ayarı esas alınacak. İhale dokümanı satış bedeli 2 bin TL olacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İdare gerekli gördüğünde ihaleye teklif verecek olanlara Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde bilgilendirme toplantısı yapabilecek. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Jandarma Karakolu İnşası İçin İhaleye Çıkılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement