Jandarmadan Şehit Yakınları ve Gazilere Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Şehit Yakınları ve Gazilere Bayram Ziyareti

Jandarmadan Şehit Yakınları ve Gazilere Bayram Ziyareti

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Jandarma Teşkilatı mensupları kurban bayramı dolayısıyla, şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

26.09.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Jandarma Teşkilatı mensupları kurban bayramı dolayısıyla, şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbeli personel, gruplar halinde ilçeye bağlı dış mahallelerde yaşayan şehit aileleri ve gazileri kurban bayramı münasebetiyle evlerinde ziyaret etti. Jandarma personeli, ziyaretlerinde şehit yakınları ve gazilerin bayramını tebrik edip, teşkilat olarak her zaman yanlarında olmanın gayreti içerisinde olduklarına vurgu yaptı. Ziyaretlerinde, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu'nun selam ve tebriklerini de gaziler ile şehit yakınlarına ileten jandarma personeli, herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sorduktan sonra Beyşehir Kaymakamlığı'nın gönderdiği bayram zarfı ile çikolataları da kendilerine takdim etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Şehit Yakınları ve Gazilere Bayram Ziyareti - Son Dakika


Advertisement