Jandarmadan Uyuşturucu Satışına Suçüstü - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu Satışına Suçüstü

Jandarmadan Uyuşturucu Satışına Suçüstü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bir şüpheli, uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalandı.

26.03.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bir şüpheli, uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, S.Ç isimli şüphelinin uyuşturucu satıcısı olduğunu belirleyen Manavgat İlçe Jandarma ve Antalya İl Jandarma Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri S.Ç'yi takibe aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda S.Ç, Side Mahallesinde M.C isimli şahsa uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. S.Ç'nin üzerinde 12 paket satışa hazırlanmış eroin ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama izninin ardından S.Ç'nin evinde yapılan aramada evde Alman uyruklu Y.N.K isimli kadın ile beraber kaldığı tespit edilirken, 2 adet uyuşturucu kaynatma düzeneği, 5 adet eroin kaynatmak için kullanılmış kaşık ve 8 adet eroin enjekte etmekte kullanılmış şırınga ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.Ç ve ev arkadaşı Alman uyruklu Y.N.K, jandarmadaki sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edildiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu Satışına Suçüstü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement