Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

İzmir'in Gümüldür, Özdere ve Ürkmez beldelerindeki sahil kenarlarında gençlere uyuşturucu satıp esrar partileri düzenleyen çeteye jandarma operasyon yaptı.

08.05.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gümüldür, Özdere ve Ürkmez beldelerindeki sahil kenarlarında gençlere uyuşturucu satıp esrar partileri düzenleyen çeteye jandarma operasyon yaptı. Baskında, 7 esrar satıcısı gözaltına alınırken, 3'ü bayan 23 uyuşturucu kullanıcısı hakkında yasal işlem yapıldı.

İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı istihbarat ekipleri, tatil beldeleri Gümüldür, Özdere ve Ürkmez beldelerinde bazı kişilerin uyuşturucu sattığı bilgisini aldı. Yapılan üç aylık teknik ve fiziki takip sonucu M.E.Ş, O.K, H.E, M.B, E.H,Ö.K ve A.K'nin uyuşturucu maddeleri İzmir'den getirerek sattığı belirlendi. Zanlıların, özellikle lise öğrencilerine uyuşturucu sattığını, zaman zaman da sahillerde geceleri alkol partileri düzenlediğini tespit etti. Soruşturmayı genişleten jandarma ekibi, zanlıların yaşları 16 ile 30 olan 200'e yakın kişiyi uyuşturucuya alıştırdığını ve sattığını belirledi. Araştırmalarda uyuşturucu madde kullanan 3'ü bayan 23 kişinin ifadesi alındı. Zanlılardan şikayetçi olan 23 kişi, uyuşturucu maddelere alıştırıldıklarını iddia ederek, kurtulmak için jandarmadan yardım istedi.

ALTI KİŞİ TUTUKLANDI

Uyuşturucu satıcılarını tespit eden jandarma, M.E.Ş, O.K, H.E, M.B, E.H,Ö.K ve A.K'yi gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada çok miktarda esrar ele geçirildi. Halı altları ve tencere içerisinde uyuşturucu madde bulan ekipler, bir ördeğin su kabı altına gizlenmiş uyuşturucu maddeyi de ele geçirdi. Adliyeye sevk edilen M.E.Ş, O.K, H.E, M.B, E.H ve Ö.K tutuklanırken, AK serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement