Kabataş Erkek Lisesi'nden İş Adamı Ali Ağaoğlu'na "Mask" Jesti - Son Dakika
Güncel

Kabataş Erkek Lisesi'nden İş Adamı Ali Ağaoğlu'na "Mask" Jesti

Kabataş Erkek Lisesi\'nden İş Adamı Ali Ağaoğlu\'na "Mask" Jesti

Kabataş Erkek Lisesi vakfı, liseye yaptığı bağışlardan ötürü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun maskını okula bağış yapan isimlerin yer aldığı duvara astı.

22.11.2015 16:49  Güncelleme: 19:00

Lise öğreniminin 1 ve 2'inci sınıflarını Kabataş Erkek Lisesi'nde geçiren işadamı Ali Ağaoğlu'nun maskı, okula yaptığı desteklerden dolayı okula bağış yapan isimlerin yer aldığı duvara asıldı.

2 DAİRE BAĞIŞLADI

2 yıl dahi olsa Kabataş Erkek Lisesi'nde eğitim görmüş olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'na My Home Maslak projesinden 2 daire bağışladı.

KABATAŞ'IN HAKKINI 2 DAİRE İLE ÖDEYEMEM

Tören sırasında konuşma yapan Ali Ağaoğlu "Kabataş Erkek Lisesi'nde iki sene öğrenim gördüm, bu iki senenin benim hayatımdaki yeri ve anlamı çok büyüktür. Bugün bir yerlere geldiysek ve bir şeyleri başarabildiysek bu okulda okumanın bana kattığı değerler sayesindedir.

KABATAŞ'IN YANINDA OLACAĞIM

O yüzden Kabataş Erkek Lisesi'nin bana kattıklarını iki daire ile ödeyemem. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Kabataş'ın yanında olacağım" diye konuştu.

KARMA LİSEDEN ERKEK LİSESİNE GEÇİNCE CENNETTEN ÇIKMIŞ GİBİ OLDUM

Kabataş Erkek Lisesine gelmeden önce karma eğitim yapan özel bir kolejde eğitim gördüğünü, Kabataş Erkek Lisesi'ne geçince şaşkınlık yaşadığını anlatan Ağaoğlu, "Bir an cennetten çıkmış gibi oldum. İyi ki burada okumuşum.

YATILI OLARAK ÖĞRENİM GÖRDÜ

Babam rahatsızlık geçirince okulu bırakıp işin başına geçtim. Ama burada iki sene okumak bile uzun bir zaman" dedi. Yatılı olarak öğrenim gören Ağaoğlu öğrencilik yıllarına ilişkin, "Sorumlu bir talebeydim ama haşarılıklarımız da vardı tabi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kabataş Erkek Lisesi'nden İş Adamı Ali Ağaoğlu'na 'Mask' Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement