Kadıköy'de Kazada Ölen Çiçekçi Mehmet Emin Kaya Anıldı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Kazada Ölen Çiçekçi Mehmet Emin Kaya Anıldı

Kadıköy\'de Kazada Ölen Çiçekçi Mehmet Emin Kaya Anıldı

Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde 11 Temmuz’da çiçek satarken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Emin Kaya, olay yerinde yakınları tarafından anıldı.

27.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde 11 Temmuz'da çiçek satarken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Emin Kaya, olay yerinde yakınları tarafından anıldı.

Bağdat Caddesi üzerinde yaşanan kazada hayatını kaybeden Mehmet Emin Kaya, olay yerinde anıldı. Mehmet Emin Kaya için caddeden geçen vatandaşlara çiçek ve lokum dağıtıldı. Kaya'nın kuzeni Mehmet Tunç, "Burada 11 Temmuz günü kaybettiğimiz Mehmet Emin Kaya için, onu ve sevenlerini anmak adına toplanmış bulunmaktayız. Kendisini vehim bir kaza sonucu kaybettik. Annesinin kırkında okutmuş olduğu mevlitten dolayı bir ikramları olacak sevenlerine. Bugün 48 gün oldu ve ne yazık ki faili hala yakalanamadı" şeklinde konuştu.

Mehmet Emin Kaya'nın kardeşi Cengiz Kaya ise kazaya neden olan Murathan Ö.'nün 48 gündür yakalanamadığını belirterek, "Murathan Ö. neden hala yakalanamadı ya da yakalanmadı. Biz bunu çok merak ediyoruz. Onu kim ya da kimler koruyor. Murathan Ö. ile ilgili yakalama kararı var, emniyet 2 defa arama kararı talep ediyor reddediliyor. Merak ediyoruz Murathan Ö. neden hala yakalanamadı. Ailesi neden hala teslim etmedi. Avukatı bugüne kadar çok çelişkili açıklamalarda bulundu. İşte yakında teslim olacak, birkaç gün içinde teslim olacak, toparlanmasını bekliyoruz, şehir dışında diye diye bakın bugün 48'nci gün. Hala teslim olmadı. Şunu merak ediyoruz aile neden hala teslim etmedi. Acaba bir temizlik mi yapıyorlar. Neyi bekliyorlar. Uyuşturucu temizliği mi yapıyorlar. Artık bunlar bizim için olası iddialar, olası ihtimaller" diye konuştu.

Olayın üzerinden uzun bir süre geçtiğini ve artık Murathan Ö.'nün alkol testinin mümkünün olmadığını vurgulayan Kaya, "Acaba diyoruz teslim etmeyerek yurt dışına mı kaçırdılar ya da uyuşturucu temizliği mi yapıyorlar. Şunu söylüyorum bir de hiç kimse adaletten güçlü olmamalı. Ama bakıyorum ki Murathan Ö.'nün ailesi bugüne kadar yapmış olduğu açıklamalarda hep biz adaletten öndeyiz, üstünüz, güçlüyüz havasını estirdiler. Ben yakalanmam, beni kimse yakalayamaz ancak ve ancak ben istediğim zaman teslim olurum havasını güttüler. Çünkü resmen randevu verdiler. Perşembe cumaya teslim olacak dedi avukat hanım. Yakında teslim olacak dedi avukat hanım. Bakın ki eğer biz suçluların teslim olmasını bekleyeceksek o zaman kolluk kuvvetlerine ne gerek var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Kazada Ölen Çiçekçi Mehmet Emin Kaya Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement