Kadın-Erkek Komedi Oyunu 'BENİMLE Delirir Misin?' Aliağa'da - Son Dakika
Güncel

Kadın-Erkek Komedi Oyunu 'BENİMLE Delirir Misin?' Aliağa'da

Son zamanların en iyi komedi oyunu olarak nitelendirilen 'Benimle Delirir Misin?' adlı tiyatro oyunu Aliağa'da sahne alacak.

02.07.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Açıkhava Tiyatrosunda sahnelenecek oyunun başrollerinde, 80'ler dizisinin sevilen oyuncusu Necmi Yapıcı ve başarılı oyuncu Mehtap Bayri yer alıyor. Tiyatro yazarı Mine Artu'nun kaleminden uyarlanan oyun, İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahnelenecek.

KAÇIK BİR AŞK HİKAYESİ

Kadın erkek ilişkilerini anlatan 2 perdelik komedi oyunun da evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir süreci anlatan oyunun konusu şöyle: Tıpkı mecburi hizmet gibi yaşı gelince girmek zorunda oldukları dünya evinde aklın sınırlarını zorlayan biri kadın biri erkek iki kişi. Asıl meseleleri, aşkın gözü nasıl kör ettiği ve sonrasında onları nasıl mat ettiği. Kim bilir belki önce evlilik aşkı öldürüyordu, ardından da aşk intikam için bizi. Aslında yıllarca hiçbirimiz tam manasıyla çözememiştik bu derin meseleyi. Nikâh masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama ve yanlışlarını saklama çabaları Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı'nın muhteşem yorumuyla kaçık bir aşk hikâyesine dönüşüyor.

İzlerken kahkaha atmaya doyamayacağınız oyun 3 Temmuz Cuma günü Saat: 22.00'de Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda Aliağalı izleyicisi ile buluşacak. 5 TL olarak belirlenen oyunun biletleri, ASEV gişelerinden ve Biletix aracılığı ile temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın-Erkek Komedi Oyunu 'BENİMLE Delirir Misin?' Aliağa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement