Kadınlar Özgecan Parkı'ndan Kadına Şiddete Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Kadınlar Özgecan Parkı'ndan Kadına Şiddete Tepki Gösterdi

Kadınlar Özgecan Parkı\'ndan Kadına Şiddete Tepki Gösterdi

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlene yürüyüşün ardından Özgecan Aslan Parkı’nda toplanan kadınlar, kadına yönelik şiddeti protesto etti.

20.02.2015 09:55

Aydın'ın Efeler ilçesinde düzenlene yürüyüşün ardından Özgecan Aslan Parkı'nda toplanan kadınlar, kadına yönelik şiddeti protesto etti.

Atatürk Kent Meydanında toplanan kadınlar sloganlar eşliğinde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile ismi Özgecan Parkı olarak değiştirilen Egemenlik Bulvarındaki Parka giderek burada yaptıkları açıklama ile yaşananları protesto ettiler.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Özgecan Parkında basın açıklamalarını okuyan kadınlar, Özgecan'ın ismini Egemenlik Bulvarında yaşatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na gösterdiği anne duyarlılığı için teşekkür ettiler.

SAPIKLARLA AYNI HAVAYI TENEFÜS EDİYORUZ

Kadınlar yaptığı açıklamada Özgecan'a karşı girişilen alçaklığın ne ilk nede son olacağını kaydederek, "Kadının çalışmasından, kahkahasından, hamileyken sokağa çıkmasından, anasından, kızından tahrik olan sapıklarla aynı havaya tenefüs ediyoruz. Ama yılmayacağız. Özgecan'ımızı, Özgecanlarımızı unutmayacağız" dediler.

Özgecan Parkında yapılan protesto gösterisinde bazı kadınlar göz yaşlarını tutamazlarken, protesto Özgecan'ın fotoğrafının bulunduğu park tabelasının karanfillerle süslenmesi ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlar Özgecan Parkı'ndan Kadına Şiddete Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement