Kadir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

Çanakkale Valisi Çınar ile İl Genel Meclisi Başkanı Aytop, kutlama mesajı yayımladı.

22.07.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ile İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Çınar, pek çok manevi değeri bünyesinde barındıran ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını. bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Bu mübarek gecede, tüm insanların birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni eden Çınar, tüm kentlinin Kadir gecesini kutladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Aytop'un mesajı

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, Kadir gecesine kavuşmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı Kadir gecesinin faziletine inandıklarını dile getiren Aytop, şunları kaydetti:

"Kadir Gecesini diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özellik, bütün insanlık için hidayet rehberi olan yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olmasıdır. Bu mübarek gecenin başta Gazze'de akan kanın durmasına vesile olmasını, bütün insanlığa ve İslam dünyasına huzur ve barış getirmesini yüce rabbimden diliyorum." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadir Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement