Kadir Gecesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Kadir Gecesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurulacak

Edirne Belediyesi’nin her Ramazan ayı Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdiği ’Edirne Sofrası’ 1 Temmuz Cuma Akşamı Saraçlar Caddesi’nde kurulacak.

28.06.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi'nin her Ramazan ayı Kadir Gecesi'nde gerçekleştirdiği 'Edirne Sofrası' 1 Temmuz Cuma Akşamı Saraçlar Caddesi'nde kurulacak.

Edirne halkıyla iftar sofrasında buluşacak olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek, "Ramazan ayının en güzel gecesini, aynı sofrada ekmeğimizi paylaşarak yaşayalım" dedi.

Ramazan ayının bereketini tüm Edirneliler ile paylaşmak isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi'nde, Saraçlar Caddesi'nde Edirne Sofrası'nda vatandaşlarla bir araya gelecek.

Ramazan ayının en güzel yanının birlik beraberlik içinde geçirilen bir iftar sofrası olduğunu belirten Gürkan, 1 Temmuz Cuma akşamı iftar saatinde Saraçlar Caddesi'nde kurulacak olan Edirne Sofrası'na tüm Edirne halkını davet etti.

Ramazan ayının en özel gecesi olan Kadir Gecesi'nde Edirne Sofrası'nda Edirne halkıyla bir araya gelerek Ramazan'ın güzelliğini paylaşacaklarını ifade eden Gürkan, "Barışın, hoşgörünün, huzurun ve güvenin başkenti Edirne'de; Edirne'nin güzel insanlarıyla ekmeğimizi, inancımızı, birliğimizi ve beraberliğimizi paylaşmak için aynı sofrada buluşuyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadir Gecesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement