Kadir Gecesi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Kadir Gecesi'ne Doğru

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

30.06.2016 13:19

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Memiş, mesajında, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin, ondan nasiplenmenin en iyi yolunun Kur'an-ı Kerim'in eşsiz mesajını anlamak ve onun aydınlattığı istikamette yürümekten geçtiğini belirtti.

Kadir Gecesi'nin aynı zamanda dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gece olduğunu bildiren Memiş, mesajında şunları kaydetti:

"Bizler, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde böylesi müstesna zaman dilimlerini kendimizi yenileme fırsatı olarak değerlendirmeli, kendimizi sorgulayıp işlediğimiz hatalara tövbe edip yüce rabbimizden af ve bağışlanma dilemeliyiz. Bu kutlu zaman dilimi öyle bir geceki sevgili peygamberimiz, 'faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak Kadir Gecesi'ni güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı' müjdesini vermekte. Öyle ise bize düşende bu geceyi değerlendirip kendimiz, ailemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için dua etmektir."

Memiş, mesajında ayrıca Kadir Gecesi'nin İslam alemine ve tüm insanlığa iyilikler ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadir Gecesi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement