Kağıthane'de Trafik Kazası: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kağıthane\'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı yolunda aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.

02.07.2015 10:05  Güncelleme: 10:24

İstanbul, TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı Yolunda saat 08.30 sıralarında aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

TAKLA ATTI

İddiaya göre, Hasdal'dan Okmeydanı yönüne giden Ekrem Mercan'ın kullandığı 34 DN 5369 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı.

ÇİMLERE YARALI TAŞIMA OPERASYONU

Kazada otomobilde bulunan aynı aileden Menderes, Hatice, Sevde ve Erdem Mercan yaralandı. Yaralılar yardıma gelen vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarılarak çimlere yatırıldı. Sürücülerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR BİR ŞEYLERİ YOK"

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza yapan otomobilin arkasında olduğunu söyleyen bir sürücü "Benim önümden gidiyorlardı. Benim komşularım. Araç takla attı. Ama Allahtan önemli bir şeyleri yok" dedi.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı Yolu Okmeydanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Trafik Kazası: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • güldüm kahkahayla: Kagittepe mi kagithanemi killicdaragluna sorun?? 7 4 Yanıtla
  • @@@@: SÜRÜCÜ KURSLARININ İLK AÇILDIĞINDA BANKAYA TANIDIK BİRİ GELDİ BANA EHLİYET İSTİYORMUSUN DEDİ BENDEN BİR FOTOĞRAF İSTEDİ VERDİM İKİ GÜN SONRA EHLİYETİ GETİRDİ İNANAMADIM AMA ARABANIN A SINDAN AMLAMAM 30 YILDIR CEBİMDE TAŞİYORUM HİÇ ARABAM OLMADI ARABAYI ÇALİŞTIRMASINI BİLE BİLMEM SONUÇTA EHLİYETİM VAR 8 2 Yanıtla
  • Habip : Trafik savaş alanı gibi, aşırı hız yakın takip sürücüleri panikletip kaza yapmasına neden oluyor.Lütfen dikkat. 7 1 Yanıtla
  • simGECMIS arik: GECMIS OLSUN 7 1 Yanıtla
  • @@@@: ÖZELLİKLE 34 PLAKALILAR KAZA YAPIYOR AĞIR CEZALAR GETİRİLMELİ YETKİLİLER DİKKATE ALMALI HATA YAPAN KİŞİLERİ ÖZELLİKLE MAKASCILARI POLİS E BİLDİRİLMELİ BEN ALMANYADAYIM TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATAN KİŞİLERİ DİĞER SÜRÜCÜLER HEMEN POLİSİ ARIYOR VE POLİS O SÜCÜNÜN EVİNE KADAR GİDİYOR İSPATLIYSA SÜRÜCÜNÜN İŞİ KÖTÜ MALİSEF POLİS BİLE ÖNEMSEMİYOR ONUN İÇİN TR DE KAZALAR NORMAL KARŞİLANIYOR 3 4 Yanıtla
  • adam: orada nasıl yoldan çıkarya bukadar dalgınlık hayred yahu insan arabaım kullanıyor yoksa araba insanımı kullanıyor bakın şu işe neyseki geçmiş olsun onlara birer dersdir 5 0 Yanıtla

Advertisement