Kağıthane'deki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'deki Silahlı Kavga

Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 14 kişiden 4'ü tutuklandı.

17.04.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de 2 kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 14 kişiden 4'ü tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 13 Nisan'da Gültepe Mahallesi'ndeki Ayışığı Derneği önünde çıkan silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına aldığı 4'ü küçük yaştaki 14 şüpheli işlemlerin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gönderildi.

Savcılık sorguları tamamlanan 14 şüpheliden 6'sı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 8'i serbest bırakıldı.

Hakimlik sorguları tamamlanan şüphelilerden Sercan O, Burak A, Samet Y. ve Eşref T. tutuklanırken, Yaşar Ç. ile Emre D. hakkında da adli kontrol şartı getirildi.

Gültepe'deki dernek binası önünde bir kişinin darbedilmesi üzerine dernek üyeleriyle mahalledeki bir grup arasında yaşandığı öne sürülen silahlı kavgada, 34 yaşındaki Osman Kök ile 26 yaşındaki Murat Yavi hayatını kaybetmiş, Burak Ataç (23), Umut Fırat (26), İbrahim Koçyiğit (29) ve Yunus Emre Aksakallı (40) yaralanmıştı. Kavgaya karışan kişilerin üzerinde ve saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda, 3 tabanca, 2 otomatik av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kağıthane'deki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement