Kağızman Milli Eğitim Müdürü Deniz, Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Kağızman Milli Eğitim Müdürü Deniz, Göreve Başladı

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Efrail Deniz, görevine başladı.

24.01.2014 17:20

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Efrail Deniz, görevine başladı.

Deniz, ilçe milli eğitim müdürü Cevdet Parlar'ın Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürlüğüne atanmasının ardından görevi devraldı.

Eğitim kalitesini üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini belirten Deniz, eğitimdeki paydaşların memnuniyeti için çaba göstereceklerini ifade ederek, "Bizi bu göreve layık gören büyüklerimize teşekkür ediyorum. Özellikle öğrenci velilerimizin yardımlarını istirham ediyorum. Bize güvenen gönülleri mahzun etmemeye çalışacağız. Hizmet yarışında değerli yönetici, öğretmen ve personelimizle tam bir hizmet anlayışı içinde çalışacağız" dedi.

Deniz, çocukları geleceğe taşımak için gayret göstereceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bir anne baba yüreğinin, çocuğu için tek isteği her şeyin en iyisini dilemektir. Çocuklarımızı tanımak, özelliklerini, yeteneklerini ve seçimlerini dikkate almak ve onların ihtiyaçlarını bilerek karşılamak, çocuklarımızın başarılı olmalarını kendiliğinden sağlayacaktır. İnsanın en büyük başarısı yaşamaktır, hayatı sevmektir. Toplum değerlerine saygılı, düşünüp sorgulayabilen, hedeflerini gözetebilen, aklı ve vicdanı hür nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Veli, öğretmen ve çevresel faktörlerin bizim hedeflerimizle örtüşmesi gerekir." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kağızman Milli Eğitim Müdürü Deniz, Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement