Kahap Hoca Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Kahap Hoca Dualarla Anıldı

Kahap Hoca Dualarla Anıldı

Geçtiğimiz aylarda yakalandığı elim bir hastalık sonrası hayatını kaybeden Kahap Erdoğan için, öğretmenler gününde mevlit okutuldu.

24.11.2016 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda yakalandığı elim bir hastalık sonrası hayatını kaybeden Kahap Erdoğan için, öğretmenler gününde mevlit okutuldu.

Uzun yıllar Anadolu Lisesi'nde müdürlük yapan ve binlerce öğrenciyi mezun eden Kahap Erdoğan, son olarak Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi'nde müdür iken, geçtiğimiz aylarda yakalandığı elim bir hastalığa yenik düşerek vefat etmişti.

Anadolu Lisesi'nden mezun ettiği öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kahap Hoca'yı unutmadı ve bu kez dualar hediye ettiler. Oltu Birlik Camii'nde okutulan mevlit programına eski öğrencilerinin yanı sıra öğretmen arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Mevlit programını tertip eden eski öğrencilerinden Ömer Macit, "Oltu Anadolu Lisesi 2009 yılı mezunlarındanım. Kahap Hoca, bize gerçekten hatırı sayılacak katkılar sağladı. Çok önemli bir kişilikti. Oltu Anadolu Lisesi'nin bugün bu kadar kaliteli olmasında başrol oynayan birisiydi. Kendisi birkaç ay önce aniden aramızdan ayrıldı. Bizde öğretmenler gününde bu kez, bir insana gerçekten daha hayırlı olan bir şey hediye etmek istedik, o da elbette bol dua. Allah mekanını cennet eylesin. Mevlit programında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahap Hoca Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement