Kahramanmaraş - Çaldığı Paraları Toprağa Gömen Hırsız Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş - Çaldığı Paraları Toprağa Gömen Hırsız Yakalandı

Kahramanmaraş - Çaldığı Paraları Toprağa Gömen Hırsız Yakalandı

Çaldığı paraları toprağa gömen hırsız yakalandıKahramanmaraş'ta, çaldığı paranın bir kısmını ve cep telefonu evinin bahçesine gömen Mehmet S., polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

17.05.2016 13:21

Çaldığı paraları toprağa gömen hırsız yakalandı

Kahramanmaraş'ta, çaldığı paranın bir kısmını ve cep telefonu evinin bahçesine gömen Mehmet S., polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçen hafta Egemenlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; mahallede bulunan apartmandaki bir eve balkondan giren hırsız, ev sahibine ait cep telefonunu ve 7 bin 500 lirayı çalarak kayıplara karıştı. Sabah kalkınca hırsızlığı fark eden ev sakinlerinin ihbarıyla gelen polis, inceleme başlattı. Evde parmak izi çalışması yapan ekipler, bölgedeki güvenlik kameraların kayıtlarını da inceledi. Parmak izi ve güvenlik kameralarında şüphelinin 32 yaşındaki Mehmet S. olduğunu saptayan polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu Mehmet S. Şazibey Cami civarında yakalanarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÇALDIĞI PARAYI VE CEP TELEFONU TOPRAĞA GÖMDÜ

Sorguya alınan şüpheli Mehmet S., çaldığı paranın bir kısmı olan 3 bin 850 lirayı ve cep telefonunu Mevlana Mahallesi'nde oturduğu avlulu evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin evine giden ekipler, tarif edilen bölgeyi kazarak para ile cep telefonuna ulaştı. Polis, gömülü yerden çıkardığı para ve cep telefonunu sahibine teslim etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanması tamamlanan Mehmet S., sağlık kontrolünden geçirilerek 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş - Çaldığı Paraları Toprağa Gömen Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement