Antalyalı Güzel, Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika
Güncel

Antalyalı Güzel, Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Edecek

Antalyalı Güzel, Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye\'yi Temsil Edecek

Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Dilan Çiçek Deniz, Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere ABD'ye gitti.

06.01.2015 10:08  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilen Antalyalı 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, Kainat Güzellik Yarışması'na katılmak için ABD'ye gitti.

85 ÜLKE KATILACAK

Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda Amine Gülşe'nin ardından Türkiye'nin en güzel ikinci kızı seçilen Dilan Çiçek Deniz, 25 Ocak'ta ABD'nin Miami kentinde yapılacak olan ve 85 ülke güzellerinin katılacağı Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil etmek için önceki gün ABD'ye uçtu.

"İKİNCİ SİVASLI CİNDY"

Öğretmen anne- babanın tek çocuğu olan Dilan Çiçek Deniz, özellikle güldüğü zaman 2002'de dünya güzeli seçilen Azra Akın'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Sivas doğumlu olması nedeniyle çevresindekiler tarafından 'İkinci Sivaslı Cindy' diye de anılan Deniz, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çok sıkı hazırlandığını belirtti. Deniz, "Böyle uluslararası bir organizasyonda ülkemi temsil etmek çok gurur verici. İnşallah iyi bir derece alıp ailemi, sevdiklerimi ve ülkemi gururlandırırım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyalı Güzel, Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye'yi Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement