Kalaşnikoflu Saldırının Şüphelileri Adliyede - Son Dakika
Güncel

Kalaşnikoflu Saldırının Şüphelileri Adliyede

Kalaşnikoflu Saldırının Şüphelileri Adliyede

Samsun’da 2 kişinin yaralandığı Kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, 6 kişi ise polis tarafından aranıyor.

11.11.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 2 kişinin yaralandığı Kalaşnikof, MP5, tabanca ve av tüfeğinin kullanıldığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edilirken, 6 kişi ise polis tarafından aranıyor.

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi Kadife Sokak'ta geçen Pazar günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. (37), E.T. (25) ve Ç.K.'nin içinde bulunduğu otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı 3 kişinin içinde bulunduğu otomobil, park halindeki bir otomobile çarpıp durdu. Silahlı saldırıda A.S. kafasından ağır, E.T. ise sırtından hafif yaralandı. Yaralılar başka bir araçla hastaneye götürülürken, peşinden takip eden saldırganlar bu kez Kıran Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde yaralıların içinde bulunduğu araca Kalaşnikof'la ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşunlardan biri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 4. katındaki doktor odasının camına isabet etti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kaçan iki ayrı aracı İlkadım ilçesi Ahulu Mahallesi'nde yakaladı. Silahlı saldırı olayında Kalaşnikof'u kullandığı ileri sürülen S.A. (33), tabancayla ateş açtıkları ileri sürülen M.G. (21) ve 16 yaşındaki B.A.'yı gözaltına aldı. Bir bağ evi ile bağ evinin yakınındaki Kürtün Irmağı kenarındaki çalılıklar arasına gizlenmiş 1 adet Kalaşnikof tüfek, 1 adet tabanca, 2 adet tüfek, 1 adet MP5 şarjörü ile 25 adet Kalaşnikof mermisi ele geçirildi. Polisin her iki olay yerinde yaptığı araştırmada ise 25 adet Kalaşnikof boş kovanı, 17 adet 9 mm çaplı boş kovan ile 1 dolu Kalaşnikof mermisi bulundu.

Olayla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan M.G. ve S.A. ile Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bulunan B.A., bugün geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili 6 kişinin ise arandığı öğrenildi. Soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalaşnikoflu Saldırının Şüphelileri Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement