Kalçasına Demir Saplanan Kişi: Canım Yanıyor Ama İşe Gitmem Gerek - Son Dakika
Güncel

Kalçasına Demir Saplanan Kişi: Canım Yanıyor Ama İşe Gitmem Gerek

Sanayi Mahallesi Seyrantepe durakları arasında raydan çıkan metroda kalçasına demir saplanan kişi, tedavisi sırasında "Çok canım yanıyor ama işe gitmem gerek." dedi.

30.09.2014 10:39  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul’da bir metro vagonu, Sanayi Mahallesi Seyrantepe durakları arasında raydan çıkıp kenarda süren inşaatın levhalarına çarptı. Kopan bir demir,vagonu delip, yolculardan Fatih Çoban’a saplandı. Koca demir kalçasından girdiği için Çoban, metro treni tamamen devrilmediği için de İstanbul da bir faciayı daha ucuz atlattı.

Yenikapı Hacıosman metrosunun vagonlarından biri, Sanayi Mahallesi Seyrantepe durakları arasında dün sabah makas değişimi sırasında raydan çıktı. Savrulan vagon, inşaat çalışması nedeniyle rayların kenarına konulan sac levhalara çarptı. Levhaları tutan demirlerden biri, metro vagonunun kapı camını kırarak içeri girdi ve ön koltukta oturan güvenlik görevlisi Fatih Çoban’ın (33) kalçasını delip geçti. Fatih Çoban yaklaşık 40 dakika sonra itfaiye ekiplerinde kurtarıldı.

İŞTEN EVİNE GİDİYORDU

Gayrettepe’de bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Fatih Çoban, dün saat 09.15’te Seyrantepe’deki evine gitmek için Yenikapı Hacıosman metrosuna bindi. Sanayi Mahallesi durağında Çoban ve yaklaşık 30 yolcu, Seyrantepe’ye giden aktarma metrosuna geçti. Metro treni, birkaç dakika sonra, ‘Şaft 1’ İnşaatı denilen, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’nun tam altındaki bölüme geldi. Burada hızını iyice düşürse de, makas değişimi sırasında ikinci vagon henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı. Savrulan vagon, süren inşaatla rayları birbirinden ayıran sac panellere çarptı. Vagon raydan çıksa da baş taraf ilerlemeye devam edince, iyice gerilen sac panelleri tutan demirlerden biri, vagonun kapı camını kırarak içeri girdi. Demir, kapının hemen önündeki koltukta oturan Fatih Çoban’ın baldırından girerek kalçasının üzerinden çıktı. Metroda can pazarı yaşanırken, vagondakiler çığlık çığlıka kapıya koştu.

"O METRO DEVRİLSE ÇOK KÖTÜ OLURDU"

Çoban kalçasındaki demir parçasıyla tünelden çıkartıldı. Kaza sırasında tünelde çalışan işçilerden biri, "Bir anda ses geldi. Ne olduğunu anlamadık. Koşup yardım etmeye çalıştık. Kendi girip çıktığımız tünelden yolcuları çıkarttık. O metro devrilse çok kötü olurdu. Hemen ileride 30 metrelik başka bir tünel var. Belki de oraya düşebilirdi. Allah korudu" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ise, kaza sonrası ekiplerin teknik incelemesinin sürdüğünü, detaylı açıklamanın yapılacağını bildirdi.

"ÇOK CANIM YANIYOR AMA..."

METRO kazasında kalçasını delip geçen demirle yaralanan özel güvenlikçi Fatih Çoban, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Olayı haber alan baba, emekli başkomiser Şeref Çoban hastaneye gelip sedyedeki oğluyla görüştü. Babasına, "Çok canım acıyor. Akşam işe gitmem gerekiyor. Ne zaman çıkarım" diyen Çoban, daha sonra ameliyata alındı.

SABOTAJ İHTİMALİ ARAŞTIRILIYOR

Metronun makinisti Burhan Civelek, polise verdiği ifadede, ”Ne olduğunu anlayamadım. Tren neden raydan çıktı bilmiyorum”dedi. Istanbul Cumhuriyet Savcısı’nın bilirkişi oluşturulmasına karar verdiği kazada sabotaj ihtimali de değerlendiriliyor.

Kalçasına Demir Saplanan Kişi: Canım Yanıyor Ama İşe Gitmem Gerek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kalçasına Demir Saplanan Kişi: Canım Yanıyor Ama İşe Gitmem Gerek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • VATANDAŞ: ALLAH YARDIMCISI OLSUN . İŞTE TÜRKİYE NİN ACI GERÇEĞİ . ADAMIN TEK DERDİ İŞİ 38 0 Yanıtla
  • RADAR: Biliyor ki üç gün izin alsa dördüncü gün patronun diyeceği kelime şu'' biz senin gibi 5 tane işçi çalışdırırsak dükkanı kapatıp gidelim'' yani garibanın bu ülkede hasta olmaya hakkı var ama izin kullanmaya hakkı yoktur, , dindar !! insanların gelmesiyle kapitalzmin ağır günlerini yaşamaya başladık, işçiyi patronun merhameti olmayan merhametine mahkum eden düzene lanet olsun. . . Allah ın adaletinden başka adalete inanmam. . 26 0 Yanıtla
  • celalettin aslan: BÖYLE YÖNETİM OLMAZ OLSUN. 13 2 Yanıtla
  • DOĞRUCUDAVUDİ: TANIRIM KERATAYI, NORMAL BÖYLE KONUŞMASI. . . ÖNCE BABANIN YORUMLARINA BİR BAKIN. . . NORMAL DEĞİL Mİ BÖYLE KONUŞMASI:) 2 6 Yanıtla
  • mehmet bodur: ya ne isi kardesim önce saglık versin metroyu yapan sirketi ver mahkemeye al tanzimatını 3 0 Yanıtla

Advertisement