Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde birçok bölgede yol, kaldım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

08.09.2015 11:52

Malatya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde birçok bölgede yol, kaldım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında Mişmişpark girişi ile Turgut Özal Tıp Merkezi arasında kaldırım çalışması yapılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, çevre yolunun Mişmişpark girişi ile Turgut Özal Tıp Merkezi Kavşağı arasında kalan bölümünde, taraklı beton kaldırım çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, söz konusu bölgede 3 bin 750 metre uzunluğundaki yolun her iki tarafına 2 metre eninde taraklı beton kaldırım yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kaldırım çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2 bin metreküp stabilize dolgu çalışmasının gerçekleştirildiği, yapılan stabilize dolgu zemin üzerine ise kaldırım çökmelerinin önlenmesi ve daha dayanıklı olması için hasır çelik döşendikten sonra beton dökümünün yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, "Büyükşehir Belediyesi ayrıca, çalışmaların sürdüğü yol güzergahında yeşil doku oluşturmak amacıyla da 9 metre aralıklarla fidan dikimi için yer bırakıyor. Dikimi gerçekleştirilecek olan fidanların sulanması için de kaldırım çalışmalarının başladığı günden bugüne kadar bin metre civarında sulama sistemi döşendi. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mişmişpark girişi ile yapımı devam etmekte olan Yeni Malatyaspor Stadı devamındaki kavşağa kadar olan kısımda orta refüjde toprak tesviye çalışması bitme aşamasına getirilmiş olup, fidan dikimi ve çimlendirmesi yapılacak" bilgisi verildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement