Kaldırım Ve Yol Dere Kenarında Bitiyor - Son Dakika
Yerel

Kaldırım Ve Yol Dere Kenarında Bitiyor

Kaldırım Ve Yol Dere Kenarında Bitiyor

Batman merkez Çamlıtepe Mahallesinde çift taraflı yaya yolu, DSİ'ye ait bir sulama kanalının üzerinde yapılan köprü girişinde bitiyor.

23.07.2015 13:12

Yaya yolunun sonu derede bitiyor

Belediye tarafından Çamlıtepe Mahallesi 4037 Sokak üzerinde yapılan çift taraflı yaya yolu, 5 metre yüksekliğinde DSİ'ye ait bir sulama kanalının üzerinde yapılan köprü girişinde bitiyor.

ydınlatma direklerinin ve bariyerlerin de olmaması sebebiyle yolun gece karanlığında vatandaşları ölümle baş başa bırakacağı endişesiyle tepkilere neden oluyor.

Batman merkez Çamlıtepe Mahallesinde bulunan cadde'de bulunan kaldırım ve yaya yolunun sonu DSİ'ye ait sulama kanalına gidiyor.

Yaşar Kemal Parkını ikiye bölen yeni yolun yapımında büyük bir hata tespit edildi.

Yayalar için yapılan kaldırım ve yaya yolunun bittiği yerin sol sahil sulama kanalı olması, çevrede ikamet eden yurttaşların tepkilerine neden oldu.

Görme engelliler için yapılan özel kabartmalı bölümünde aynı yere doğru gitmesini yadırgayan vatandaşlar, "Caddenin yaya bölümü kanalın üzerindeki köprü ile kesişiyor. Ancak yaya geçidi ve kaldırımın kanalın içine doğru gitmesi ve son bulması ciddi tehlikelere neden olacaktır" dediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaldırım Ve Yol Dere Kenarında Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement