Kale'de Trafik Levhalama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kale'de Trafik Levhalama Çalışmaları Devam Ediyor

Kale\'de Trafik Levhalama Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığının kent genelinde araç trafiğinin daha rahat sağlanabilmesi için başlattığı levhalama çalışmaları, merkez ve ilçelerde yoğun bir şekilde sürüyor.

10.08.2016 11:54

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığının kent genelinde araç trafiğinin daha rahat sağlanabilmesi için başlattığı levhalama çalışmaları, merkez ve ilçelerde yoğun bir şekilde sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, ilçelerde bulunan grup yollarında trafik akışını düzenleyecek gerekli levhalamalarla birlikte, hangi mahalleye hangi yoldan gidileceğini sağlayacak yönlendirme levhalarını da yerleştiriyor. Yanlış yollara sapmayı engelleyecek, yanlış manevra ve telafisi olmayan hataları aza indirecek levhalama çalışmaları, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların da takdirini topluyor. Geçtiğimiz haftalarda Kale ile Pütürge ilçeleri arasında toplam 32 km uzunluğundaki grup yolunda trafik yönlendirme levhalarının montajını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Kale ilçesinde mahalle yollarında da bilgilendirme yön levhalarının montajına başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalara eşlik eden Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, "Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yol ve asfalt çalışmaları, park çalışmaları ve taş duvar çalışmalarının yanı sıra levhalama çalışmaları da yapılıyor. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesinden dolayı emeği geçen herkese Kaleliler adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını yıllar önce, mahallelerine çok zor şartlarda ulaşabildiklerini, ancak büyükşehirle birlikte hem yollarının yapıldığını hem de levhalamalar sayesinde daha da rahat ettiklerini ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kale'de Trafik Levhalama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement