Kaman İlçesinde Halısaha Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Kaman İlçesinde Halısaha Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Kaman İlçesinde Halısaha Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Kaman İlçesinde halı saha futbol turnuvası şampiyonu belli oldu.

10.04.2014 12:27

Kaman İlçesinde halı saha futbol turnuvası şampiyonu belli oldu. Final maçında Mikasaspor'u 8-5 yenen Esnafspor turnuvanın birincisi oldu.

Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından organize edilen Esnaf ve Sanatkarların katılımlarıyla "esnaflar arası halı saha futbol turnuvası" yapılan final maçı ile tamamlandı.

Oda Başkanı Sinan Timurhan, tüm katılımcılara teşekkür ederek başladığı açıklamasında, "Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığımız olarak Esnaf ve Sanatkarlarımızın katılımlarıyla kendi esnafımız olan Alper Halı Saha'sında yapılan turnuvalar sona erdi. 8 takımdan oluşan turnuva 16 maç sonrası şampiyonunu buldu.

Final maçında Esnafspor ve Mikasaspor karşılaştı. Maç sonunda rakibine 8-5 üstünlük sağlayan Esnafspor turnuvada birinci oldu. Tüm maçlar şölen havasında ve dostça tamamlanmıştır. Final maçından sonra takımlarımızın kupa ve madalyaları Esnaf Odası Başkanlığımız tarafından, Belediye Başkanımız Sayın Erhan Talu'nun da katılımı ile verilmiştir. Ayrıca takımlarımız 27 Nisan 2014 Tarihinde Konya gezisine götürülecektir" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaman İlçesinde Halısaha Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement