Kameradaki Hırsızdan İlginç Savunma: Sevgilimden Ayrıldım, Depresyondayım - Son Dakika
Yerel

Kameradaki Hırsızdan İlginç Savunma: Sevgilimden Ayrıldım, Depresyondayım

Kameradaki Hırsızdan İlginç Savunma: Sevgilimden Ayrıldım, Depresyondayım

Tekirdağ'da 19 yaşındaki genç bir kızın otogarda içinde telefon, leptop ve altınların bulunduğu çantayı çalması kameralara saniye saniye yansıdı.

04.12.2012 08:26

Tekirdağ'da 19 yaşındaki genç bir kızın otogarda içinde telefon, leptop ve altınların bulunduğu çantayı çalması kameralara saniye saniye yansıdı. Güven timleri tarafından yakalan genç kız ifadesinde, "Sevgilimden yeni ayrılmıştım. Aldatıldım. Depresyondayım. Ne yaptığımı bilemedim. Çok pişmanım" dedi.

Edinilen bilgiye göre güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık önceki gün Tekirdağ Şehirler Arası Otogarı'nda meydana geldi. 19 yaşındaki Melek K. İstanbul'dan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde okuyan erkek arkadaşını görmeye geldi.

İddialara göre erkek arkadaşını evde başka bir kızla gören genç kız, üniversiteli arkadaşı ile kavga ederek evden ayrıldı. İstanbul'a dönmek için Tekirdağ Otogarı'na gelen genç kız biletini alarak burada bir süre beklemeye başladı.

Genç kızın otobüsün saatini beklediği esnada ellerinde çantaları ile karı koca geldi. Çantalarını yolcu firmasının camının önüne bırakan karı koca çay içmek için kafeteryaya gitti. Gözüne içinde telefon, altın ve leptobun olduğu çantayı kestiren genç kız bire süre çevreyi süzdükten sonra çantanın bulunduğu yere yaklaştı. Bir süre daha çevreye bakınan kız, çaktırmadan çantayı alarak otobüse bindi.

Çantalarının yerinde olmadığını gören çift durumu polise haber verdi. Kameraları inceleyen polis ekipleri, İstanbul'a otobüsle giden genç kızı yakalamak için çalışma başlattı. İstanbul Esenler Otogarı'nda hırsızlık zanlısı güven timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

İçinde bin TL değerinde altın, bir cep telefonu, bir leptop olan çantayı çalan Melek K. Tekirdağ Emniyeti'ndeki ifadesinde, "Çok pişmanım. Sevgilimden ayrıldım. Depresyondayım. Ne yaptığımı bilmiyorum. Nasıl çaldığımı bile hatırlamıyorum. Şeytana uydum. Ailem beni affetsin." dedi.

Emniyetteki ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne çıkartılan Melek K. tutuklanarak Tekirdağ K Tipi Cezaevi'ne konuldu.

04.12.2012 08: 03: 03

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kameradaki Hırsızdan İlginç Savunma: Sevgilimden Ayrıldım, Depresyondayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement