Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika
Spor

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması

Konya'da Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grupta ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sarayönü Belediyespor'un kutlamaları ilginç görüntülere sahne oldu.

04.04.2016 10:08  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grupta ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk kutlamaları ilginç görüntülere sahne oldu. Osmaniyespor'u 3-0 yenen Sarayönü Belediyesporlu futbolcular, maç çıkışı bir kamyonetin kasasında Sarayönü İlçesi'nde şampiyonluk turu attı.

KAMYON KASASINDA ŞAMPİYONLUK TURU

Konya'da Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grupta Sarayönü'nde oynanan karşılaşmada Osmaniyespor'u 3-0 ile geçen Sarayönü Belediyespor, şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından ilçede büyük bir coşku yaşanırken, taraftarlar ve futbolcuların oluşturduğu şampiyonluk konvoyu ilçe merkezinde tur attı.

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması
"ÇOK MUTLUYUZ"

Bütün futbolcular ve teknik heyet takım otobüsü yerine bir kamyonetin kasasında şehri turladı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı kutlamaların ardından konuşan Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, "Yıllardır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa sonunda ulaştık. Çok mutluyuz. İnşallah play off'tan da başarı ile çıkıp 3'üncü Lig'e yükseleceğiz" dedi.

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tebrikler. Maasallah: Kim tutar seni. Hayden yolun Açik olsun. Insh. 6 0 Yanıtla

Advertisement