Kamyon Otomobili Ezdi: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon Otomobili Ezdi: 3 Ölü, 3 Yaralı

Kamyon Otomobili Ezdi: 3 Ölü, 3 Yaralı

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarptı.

07.09.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında, bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen otomobile arkadan çarptı. Kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Denizli- Acıpayam Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Necip B. yönetimindeki 20 YH 566 plakalı asfalt yüklü kamyon, Gökpınar Mahallesi Yeniyol Bulvarı'na yaklaşırken bir anda freni boşaldı. Bu sırada kırmızı ışıkta bekleyen Ahmet Yücel (35) yönetimindeki 67 AD 125 plakalı otomobile arkadan çarpan kamyon yolda çıktı. Çarptığı otomobilin arka kısmını büyük ölçüde ezen kamyon, daha sonra refüje çarparak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan Emine Yücel (35), Buğlem Nur Yücel (5) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobili kullanan Ahmet Yücel, Buse Su Yücel (2) ve Sebahat Çalışkan (44) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken yaralılar daha sonra ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kadriye Yücel de hayatını kaybederken, kazada ölenlerin sayısı da 3'e çıktı. Polis ekipleri kazanın ardından yolda başka bir kazanın olmaması için güvenlik önlemleri alırken, yol daha sonra trafiğe açıldı.

Kazanın ardından gözaltına alınan şoförün emniyetteki ifadesinde kamyonun freni boşaldığı için öndeki araca hızlı çarptığını ve gerisini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyon Otomobili Ezdi: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement