Kamyonetler Çarpıştı, Sürücüler Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kamyonetler Çarpıştı, Sürücüler Ağır Yaralandı

Kamyonetler Çarpıştı, Sürücüler Ağır Yaralandı

Çekmeköy’de bir kamyonetin, kontrolden çıkan bir kamyonete çarpması sonucu her iki sürücü ağır yaralandı.

08.08.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy'de bir kamyonetin, kontrolden çıkan bir kamyonete çarpması sonucu her iki sürücü ağır yaralandı. Araç içinde sıkışan bir sürücü itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılırken, yaralanan her iki sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Şile Otoyolu Taşdelen mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şile istikametinde seyir halinde bulunan 24 GH 5000 plakalı kamyonet kontrolünü kaybederek, orta refüjdeki bankete düştü. Kamyonetin sürücü Serdar Şekerci, manevre yaparak kamyonetin yönü ters istikamette olacak şekilde yola çıktı. Bu sırada arkadan gelen 34 FE 0258 plakalı bir başka kamyonet ise orta refüjden önüne çıkan kamyonete hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüleri Serdar Şekerci ve Erdoğan Onat ağır yaralanırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Çevreden geçen sürücüler hemen olay yerine gelerek yararlılara ilk müdahaleyi yaptı. Serdar Şekerci vatandaşlar tarafından aracından çıkartılırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise Erdoğan Onat'ı sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştı.

Serdar Şekerci'nin bilincini kaybetmesini önlemek isteyen vatandaşlar, başını ıslatarak konuşturmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yararlılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı sürücüler ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamyonetler Çarpıştı, Sürücüler Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement