Kan Bağışı Kampanyasına "Müzikli" Destek - Son Dakika
Yerel

Kan Bağışı Kampanyasına "Müzikli" Destek

HRÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin şarkılarla destek verdiği Türk Kızılayının kan bağış standına vatandaşlar ilgi gösterdi.

17.12.2014 14:48  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı'nın Şanlıurfa'da kurduğu kan bağış standına, Harran Üniversitesi (HRÜ) Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri şarkılarla destek verdi.

Kan Merkezi Sorumlusu Buket Singan Argaf, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların daha kolay ulaşabilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nu tercih ettiklerini söyledi.

Üniversite öğrencilerinin de bu konuda kendilerine destek verdiğini belirten Argaf, böylelikle yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti.

Bu durumdan memnun olduklarını dile getiren Argaf, "Genç arkadaşlar bu iyilik hareketini daha da güzel hale getirdiler. Teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa Kızılay Kan Bağış Merkezi bu yıl hedefine ulaştı. Gelecek yıl için çalışmalarımız sürüyor. Umarım aynı başarıyı sürdürürüz" dedi.

Müzik öğretmenliği 4'üncü sınıf öğrencisi Ali Çelik de "Topluma Hizmet" dersi kapsamında arkadaşlarıyla böyle bir çalışma yapmaya karar verdiklerini ifade etti.

Şarkılarla insanların dikkatini kan bağışının önemine çekmeye çalıştıklarını anlatan Çelik, vatandaşları kan vermeye çağırdı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kan Bağışı Kampanyasına 'Müzikli' Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement