İstanbul'da Kanalizasyon Borusu Patladı, Yol Nehre Döndü - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kanalizasyon Borusu Patladı, Yol Nehre Döndü

İstanbul\'da Kanalizasyon Borusu Patladı, Yol Nehre Döndü

İstanbul Avcılar'da kanalizasyon borusunun patlaması sonucu tonlarca atık su yola ve araziye aktı. Sürücüler araçlarında mahsur kaldı.

04.12.2014 21:32  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi girişinde kanalizasyon borusunun patlaması sonucu tonlarca atık su yola ve araziye aktı. Atık su nedeniyle yoldaki trafik uzun süre aksadı. Yoldan geçmeye çalışan araçlar zor duruma düştü ve sürücüler mahsur kaldı.

PİS SU YOLA AKTI

Haramidere'den Avcılar'a bağlanan Kumcular Yolu'nun hemen yanındaki ana kanalizasyon borusu saat 18.30 sıralarında bilinmeyen nedenle patladı. Yol bir anda kirli su ile dolarken, yüksekliği yer yer 1 metreyi bulan suda ilerlemeye çalışan araç sürücüleri zor dakikalar yaşadı. Çok sayıda araç hareket edemez hale gelince, trafik akışı kesildi.

SÜRÜCÜLER MAHSUR KALDI

Kanalizasyon borusunun akşam mesai saati çıkışında patlaması nedeniyle, E-5'ten evlerine gitmek isteyen araç sürücüleri uzun süre mahsur kaldı. Arızanın bildirilmesi üzerine bölgedeki İSKİ ekipleri kanalizasyon akışının durdurulması ve arıza yerinin tespit edilmesi amacıyla onarım çalışmalarına başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kanalizasyon Borusu Patladı, Yol Nehre Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement