Kandıra Yolunda Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kandıra Yolunda Kaza: 4 Yaralı

Kandıra Yolunda Kaza: 4 Yaralı

İzmit-Kandıra yolu, Kapalı cezaevleri kampüsü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır yaralandı.

11.06.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit- Kandıra yolu, Kapalı cezaevleri kampüsü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kandıra istikametine gitmekte olan Mutlu K. idaresindeki 48 AY 802 plakalı panelvan tipi araç, iddiaya göre önündeki otobüsü sollamak isterken karşı yönden gelen Müfit Ö. idaresindeki 34 YD 400 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yola savrulurken, kazayı görenler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yolda çevre emniyetini sağlarken, yaralılar itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartıldı.

Kazada 48 plakalı araçta bulunan Mutlu K. ve Halit U. ile diğer araçtaki Müfit Ö. ile Ali Hüseyin B. ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken, kazadan sonra kullanılamaz hale gelen araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Kaza nedeniyle İzmit - Kandıra yolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kandıra Yolunda Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement