Kanser Kanka" Tiyatro Oyunu Mahmudiye'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Kanser Kanka" Tiyatro Oyunu Mahmudiye'de Sahnelendi

Kanser Kanka" Tiyatro Oyunu Mahmudiye\'de Sahnelendi

Kanserle Yaşam Derneği’nin, İç İşleri Bakanlığı tarafından desteklenen projesi kapsamında 7. tiyatro gösterisi Mahmudiye’de sahnelendi.

24.11.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanserle Yaşam Derneği'nin, İç İşleri Bakanlığı tarafından desteklenen projesi kapsamında 7. tiyatro gösterisi Mahmudiye'de sahnelendi.

Toplamda 4 ilin 52 ilçesini gezecek olan Kanserle Yaşam Derneği, 7. haftada perdelerini Mahmudiye'de açtı. Kanserde erken tanının önemine dikkat çekilen tiyatro oyunu, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Kanserle Yaşam Derneği Yönetim Kurulu üyesi Altuğ Ulucan, "Projemizin 7. gösterisini Mahmudiye ilçesinde gerçekleştirdik. İlçe halkının ilgisi ve gösteri sonrası memnuniyeti bizleri çok memnun etti. Doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gördük. Bu ilgi, gösterilerimize daha bir şevkle sarılmamızı sağlayacak. 8. gösterimiz Seyitgazi ilçesinde Engelliler Haftası başlangıcı sebebiyle Auto Show 26 ve Orkun Klasik üyelerinin katılımları ile, engelli bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek tiyatromuzu oynayacağız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kanser Kanka' Tiyatro Oyunu Mahmudiye'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement