Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'dan Kısa Kısa

Cadde ve sokak tabelaları yenileniyor.

06.09.2014 14:12

Kapaklı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü, ilçedeki cadde ve sokak tabelalarını yeniliyor.

Kapaklı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşın adresleri rahat tespit etmeleri amacıyla ilçe merkezindeki eskiyen tabelalar değiştiriliyor.

İlçenin muhtelif noktalarında 350 cadde ve sokak tabelasını duvara monte şeklinde yenileyen ekipler, 150 noktaya cadde ve sokak isimlerinin bulunduğu tabela direklerini yerleştirildi.

Çalışmalar devam ediyor.

-  Kapaklı Belediye Meclisi eylül ayı toplantısı yapıldı

Kapaklı Belediye Meclisi eylül ayı olağan toplantısının ilk oturumu yapıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılan toplantıda, Mandalı, gündem maddelerini görüşmeye açmadan önce su ücretlerinde yaşanan artışla ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Atık su ücretlerinin temmuz ayında uygulamaya konulduğunu belirten Mandalı, "Biz meclis olarak 2014 sonuna kadar atık su bedeli almayacaktık ancak Büyükşehir Yasası ile atık su ücretleri 1 Temmuz itibariyle uygulanmaya başladı. Bu hükümetin almış olduğu bir karardır. Büyükşehirin her hangi bir zammı yoktur" dedi.

Ardından gündemin üçüncü, dördüncü ve beşinci maddelerinde yer alan kadro değişikliği, boş kadro değişikliği ve dolu kadro değişikliği yapılan bilgilendirme doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesinde 2015-2019 yılları arası stratejik plan konusu görüşüldü. İlgili gündem maddesi de oy birliğiyle plan ve bütçe komisyonuna havale edildi, gündemin yedinci maddesini teşkil eden 2015 yılı performans programı da oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna gönderildi.

Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kapaklı Belediyesi Çağrı Merkezi açılacak

Kapaklı Belediyesi, vatandaşlarla iletişimi arttırmak amacıyla  çağrı merkezi kuracak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin telefon hatlarının yakın süre içerisinde çağrı merkezi olarak faaliyete geçeceği, bu doğrultuda santralde çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, belediyeye ulaşmak isteyen vatandaşların geçici olarak "0 546 823 94 22" numaralı telefon hattından belediyeye ulaşabileceği kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement