Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kapaklı'dan Kısa Kısa

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy ve Kapaklı şube yöneticileri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

24.04.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy ve Kapaklı şube yöneticileri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Mandalı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile dernek üyelerini ağırlamaktan memnun  olduğunu kaydetti.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerin ve engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Mandalı, "Sizler, sivil toplum örgütleri olarak çok güzel ve takdirle karşılanması gereken çalışmalar yapıyor ve bunları hayata kazandırıyorsunuz. Sizleri yürekten tebrik ediyorum ve bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğimi bir kez daha söylüyorum" dedi.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kapaklı Belediyesi Anaokulu'na çocuk oyun gurubu

Kapaklı Belediyesi Anaokulu'nda çocuk oyun grubu ve bahçe düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Belediye tarafından yapılan çalışmaları kendisinin de zaman zaman yerinde inceleyerek bilgi aldığını söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, anaokulunda yapılan çevre düzenlemelerinin yanı sıra çocuk oyun gurubunun da konuşlandırıldığını belirtti.

Başkan Mandalı, yasa gereği okulların kendilerine ait olmadığını ifade ederek, "Okullarımızın ihtiyaçları her zaman oluyor. Kapaklı Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ilçemizdeki tüm okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda en fazla bahçe düzenlemesi, okullarımızın boyanması veya okullarımızın içlerinde tadilat için destek verdik" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kapaklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement