Kapıkule'de Mineral ve Vitamin İlacı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kapıkule'de Mineral ve Vitamin İlacı Ele Geçirildi

Kapıkule\'de Mineral ve Vitamin İlacı Ele Geçirildi

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’ndan, Türkiye’ye giriş yapmak isteyen yabancı plakalı otomobilde piyasa değeri yaklaşık 60 bin TL değerinde toplam 3 bin 281 adet mineral ve vitamin ilacı ile masaj kremi ele geçirildi.

23.10.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'ndan, Türkiye'ye giriş yapmak isteyen yabancı plakalı otomobilde piyasa değeri yaklaşık 60 bin TL değerinde toplam 3 bin 281 adet mineral ve vitamin ilacı ile masaj kremi ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule Gümrük Sahası'na, Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Türk uyruklu İ.B.'nin yaptığı, Ö.Y.'nin ise yolcu olarak bulunduğu yabancı plakalı otomobilde Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü personeli tarafından yapılan rutin aramada, otomobilin muhtelif yerlerinde yurda yasadışı yollardan sokulmak istenen yaklaşık 60 bin TL değerinde toplam 3 bin 281 adet mineral ve vitamin ilacı ile masaj kremi ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak 2 kişi, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapıkule'de Mineral ve Vitamin İlacı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement