Kapkaç Mağduru İngiliz Kadın Markete Sığındı - Son Dakika
Güncel

Kapkaç Mağduru İngiliz Kadın Markete Sığındı

Kapkaç Mağduru İngiliz Kadın Markete Sığındı

Marmaris'te, bir markete sığınan İngiliz vatandaşı 53 yaşındaki Carole Janes Bayliss, çantasının bir kişi karafından kapkaç yöntemiyle çalındığını iddia etti.

18.01.2015 11:37

Marmaris'te, bir markete sığınan İngiliz vatandaşı 53 yaşındaki Carole Janes Bayliss, çantasının bir kişi karafından kapkaç yöntemiyle çalındığını iddia etti. Yerde sürüklenmeye bağlı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralar bulunan Bayliss, hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine gidip, şikayetçi oldu.

Marmaris'te yerleşik yaşayan İngiliz Carole Janes Bayliss, dün akşam saatlerinde Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir bakkal dükkanına sığındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde sürtünmeye bağlı yaralanmalar bulunan kadının kapkaça uğradığını ileri sürmesi üzerine, market sahibi durumu polise bildirdi. Bayliss, polis ekipleri tarafından Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ayaktaki tedavisinin ardından, Manmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Bayliss, buradaki ifadesinde, 110 Sokak'ta arkasından yaklaşan bir kişinin omzundaki çantasını asılarak almak istediğini belirtip, "Çantayı askısından tutup, bırakmamak için direndim. Bu sırada beni yere düşürüp, 10 metre kadar sürükledi. Canımın acısıyla çantayı bırakmak zorunda kaldım. Ardından yaklaşık 100 metre kadar ilerdeki markete gidip, yardım istedim" dedi. Bir miktar para ve kredi kartı bulunan çantasını kapkaç yapan kişinin 1.70 metre boyunda, esmer, tıraşlı ve siyah montlu olduğunu belirtip, şikayetçi oldu.

Soruşturma başlatan polis, olayın ardından Bayliss'in kapkaça uğradığını ileri sürdüğü yer ve yakınındaki diğer dört sokaktaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapkaç Mağduru İngiliz Kadın Markete Sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement