Kapkaç ve Dolandırıcılıktan 123 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Kapkaç ve Dolandırıcılıktan 123 Tutuklama

Kapkaç ve Dolandırıcılıktan 123 Tutuklama

Diyarbakır'da polisin bu yılın ilk 5 ayında kapkaç, dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma suçlarına karışan 123 kişi tutuklandı.

18.06.2013 17:04  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da polisin bu yılın ilk 5 ayında kapkaç, dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma suçlarına yönelik düzenlendiği operasyonlarda gözaltına alınan 329 kişiden 123'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yankesicilik ve kapkaç suçlarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen kapkaç ve dolandırıcılık şebekesi üyelerini yakın takibe alan polis, olayların yaşandığı bölgelere başta Güven Timi olmak üzere sivil polisler yerleştirdi. Özellikle yerli ve yabancı turistlere yönelik kapkaç ve hırsızlık olayları önleme noktasında Çevik Kuvvet Şubesi'nden 10 tim Sur İlçesi'nde devriye görevi yapmaya başladı.

Sürdürülen çalışmalarda polis bu yılın ilk 5 ayında meydana gelen 246 ayrı yankesicilik, kapkaç, dolandırıcılık ve güveni kötüye kullanma olayında 329 kişi gözaltına alınırken, mahkemeye çıkarılan 123 kişi tutuklandı. Baskın düzenlenen iş yerleri ve evlerde yapılan aramalarda ise 41 cep telefonu, 5 altın kolye,1 Ata altın, 449 gam altın, 1 tablet bilgisayar, 4 çanta, 1 çalıntı oto, 8 bin 30 lira para ele geçirildiği öğrenildi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapkaç ve Dolandırıcılıktan 123 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement