Kaptandan Kötü Haber, 6 Hafta Oynamayacak - Son Dakika
Spor

Kaptandan Kötü Haber, 6 Hafta Oynamayacak

Kaptandan Kötü Haber, 6 Hafta Oynamayacak

Sakaryaspor maçının sonlarına doğru bir ikili mücadele sırasında sakatlanarak oyundan çıkan Diyarbekirspor takım kaptanı Erhan Kurt'tan kötü haber geldi.

19.11.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakaryaspor maçının sonlarına doğru bir ikili mücadele sırasında sakatlanarak oyundan çıkan Diyarbekirspor takım kaptanı Erhan Kurt'tan kötü haber geldi. Diyarbakır'daki tetkiklerinde net bir kanıya varılamayan Erhan, durumunu netleştirmek için milli takım doktoru Sarper Çetinkaya'ya gitti. İstanbul'da çekilen tetkik ve yapılan kontrol sonucu tecrübeli futbolcunun sağ ayak ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Erhan'ın bundan dolayı en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

"Arkadaşlarım yokluğumu aratmaz"

Büyük ihtimalle sezonun ilk yarısını kapatan Erhan, takımın kendisine ihtiyaç duyduğu bu dönemde sahada olamayacağı için üzgün olduğunu, ancak takım arkadaşlarına güvendiğini söyledi. Erhan, "Takım olarak iyi gidiyoruz. Bu dönemde yaşadığım sakatlık beni çok üzdü. Ne yazık ki futbolda bunlar var. Kısa zamanda formama kavuşmak için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımın benim yokluğumda başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Kaptandan Kötü Haber, 6 Hafta Oynamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement