Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Kar Temizleme Çalışmaları

Görüntü Dökümü : -Belediye işçilerinin kar temizlemesi -Kepçelerle kar küreme -Karların kamyonlara yüklenmesi Yozgat'ta kar temizleme çalışmaları Yozgat'ta 3 gündür etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı.

24.01.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-Belediye işçilerinin kar temizlemesi

-Kepçelerle kar küreme

-Karların kamyonlara yüklenmesi

Yozgat'ta kar temizleme çalışmaları

Yozgat'ta 3 gündür etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı.

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu kış mevsiminde yoğun bir kar yağışı olduğunu söyledi.

Yaklaşık 3 gün süren kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu ifade eden Akgün, "Bu gün kar yağışı kesildi. Biz de bunu fırsat bilerek kent merkezinde kar temizleme çalışmamızı başlattık" dedi.

Kenar mahallelerde de kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Akgün, "Kent merkezinde kar kalınlığı yaklaşık 30 santim civarında. Yüksek kesimlerde ise 40-50 santimi buluyor. Kent merkezinde olduğu gibi kenar mahallelerde de kar temizleme çalışmamız devam ediyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat karla mücadeleye devam ediyor" diye konuştu.

Akgün, şehir merkezinde iş makinesi vasıtasıyla toplanan karların kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşındığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kar Temizleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement