Karaali Köprüsün'nde Yol Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika
Yerel

Karaali Köprüsün'nde Yol Çalışmaları Hızlandı

Karaali Köprüsün\'nde Yol Çalışmaları Hızlandı

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı kısa bir süre önce tamamlanan Karaali Köprüsünü, Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlayacak olan yeni yolda çalışmalara hız verildi.

01.09.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı kısa bir süre önce tamamlanan Karaali Köprüsünü, Adıyaman- Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlayacak olan yeni yolda çalışmalara hız verildi.

Eski Besni Caddesinden başlayıp Karaali Köprüsüne, oradan da Hasankendi mevkii güzergahından Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi kavşağına bağlanacak olan yeni yol için alt temel malzemenin serimine başlayan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 25 metre genişliğinde ve bin 708 metre uzunluğunda olacak yolun asfaltını kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirttiler.

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaların tamamlanması ile Küçük Sanayi Sitesinden il merkezine gidecek olan araçlar için yeni bir alternatif yol açılmış olacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaali Köprüsün'nde Yol Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement