Karabağlar'da Coşkulu "Anneler Günü"Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'da Coşkulu "Anneler Günü"Etkinliği

Karabağlar\'da Coşkulu "Anneler Günü"Etkinliği

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, annelerin toplumun bel direği olduğunu ifade ederek, “Annelerimiz aileyi ayakta tutup, bizleri bu günlere fedakarlıkla getirdiler.

10.05.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, annelerin toplumun bel direği olduğunu ifade ederek, "Annelerimiz aileyi ayakta tutup, bizleri bu günlere fedakarlıkla getirdiler. Onlara sadece bir gün değil, sürekli sevgi ve saygı göstermeliyiz. Ben de tüm annelerin ellerinden öpüyor. Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi

Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Vatan Mahallesi"nde "Anneler Günü" etkinliği düzenledi. Ataol Behramoğlu, Nazım Hikmet ve Arif Nihat Asya'nın anneler gününe özgü şiirlerinin okunduğu etkinlikte Murat Mengirkaon ve Melek Ayaz'ın mini konseri ilgi gördü. Bozyaka, Eskiizmir, Özgür, Limontepe ve Üçkuyular semt merkezlerinde kurs gören toplam 600 kursiyerin yaptığı el sanatları, aşçılık, pastacılık, takı ve dikiş ürünlerinin sergilendiği etkinlikte Başkan Muhittin Selvitopu stantları gezdi, kursiyerleri kutladı. Programa katılan yaşlı annelerin ellerini öperek gününü kutlayan Selvitopu etkinlik kapsamında resim çalışmalarına katılan küçük çocuklarla da bir süre sohbet etti.

"ANNELER TOPLUMUN BEL KEMİĞİDİR"

Annelerin hiçbir zaman hakkının ödenmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, "Anneler toplumun bel kemiğidir, aileyi ayakta tutarlar. Bizleri geleceğe hazırlayan, fedakarlıkla büyüten annelerimizin hakkı sadece bir gün değildir. Onları sürekli sevmeli, yanımızdan ayırmamalıyız" dedi. Gezi olaylarında evlatlarını kaybeden anneleri de sevgi ve saygı ile andıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Onlara bu acıyı çektirenleri de ayrıca kınıyorum." dedi.

ÇOCUK GELİNLER OLMASIN

Etkinlik alanındaki tüm stantları tek tek dolaşan ve bilgi alan Başkan Selvitopu, semt merkezlerinin düzenlediği aşçılık standında kursiyerlerle birlikte hamur açarak gözleme yaptı. Daha sonra çocuk yaşta evlendirilen kızlara dikkat çekmek ve bunun önlenmesine vurgu yapmak için başlatılan kampanyaya destek veren Muhittin Selvitopu, "Çocuk bedenime dokunma" yazılı canlı heykellerin yanına giderek onlarla bir hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar'da Coşkulu 'Anneler Günü'Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement