Karabalık Meclise Son Kez Başkanlık Etti - Son Dakika
Güncel

Karabalık Meclise Son Kez Başkanlık Etti

Kartepe Belediye Meclisi 30 Mart Mahalli seçimi öncesi Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, başkanlığındaki son meclis toplantısını Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

04.03.2014 14:47

Meclis üyelerinin son 5 yılın değerlendirmesini yaptığı toplantıda herkes duyduğu memnuniyeti ifade ederken duygu yüklü anlar eşliğinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Kartepe Belediye Meclisi son toplantısında 7 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başkanlığında 5 eksikle toplanan Mart ayı meclis toplantısını CHP Kartepe Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Serap Özmen ve 5. sıra adayı Nilay Mertürk de takip etti. Kartepe Belediye Meclisi Mart ayı meclis toplantısında gündem sonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 5 yılın değerlendirmesini yaptı. Meclisin büyük bir fedakarlık ve uyum içinde halkın adına çalıştığını ifade eden Karabalık, meclis üyelerine verdiği hizmetler ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede oluşturdukları Kartepelilik kültürüne değindiği teşekkür konuşmasında, bir memnuniyet varsa bunu hep birlikte başardıklarına dikkat çekti. Kartepenin değerlerine sahip çıkarak teknik kadrosu, araç parkuru, bürokratları, çalışanları ve meclis üyeleriyle birlikte Kartepe'yi parlayan bir yıldız ilçe konumuna getirmenin mutluluğu ve gururunu hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Başkan Karabalık, "Halkımıza doğumdan ölüme kadar, gencine yaşlısına hizmet verdik. İnanıyorumki halkımızın istek ve beklentilerine karşılık verecek hizmetleri görme gayretinde olduk. Bunu yaparken üzerimize düşen hakkı olan herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, yapılan tüm hizmetler halkımıza hayırlı olsun helal olsun. Hayat devam ediyor. Görevler her zaman değişecek. Bulunduğumuz her görevde haksızlığa yer vermeden insanları ayırmadan uyum içinde çalıştık. Zaman içerisinde ufak tefek kırgınlık olmuştur, bunlar ise normaldir. En zor anlarda en doğru kararları aldık. Ben yaptığımız işlerden ve aynı mecliste ortak kararlar almaktan, birlik ve beraberlik içinde uyum içinde çalışmaktan çok memnunum. Her birinizle birlikte çalışmaktan mutluluk, onur ve gurur duydum. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Meclis çalışmaları kapsamında, 5 yıl içerisinde 57 olağan olmak üzere toplam 62 toplantı yapıldığını ve 587 meclis kararı aldıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "5 yıllık süreçte güzel hizmetler veren meclisimiz şimdiye kadar hukuk duvarına çarpmadan takdire şayen çalışmalarda bulunduk. Bugün bunun anısına birer teşekkür plaketi vermek istedim" dedi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın elinden teşekkür plaketlerini alan meclis üyeleri de düşüncelerini tek tek paylaşarak veda etti. Meclis üyelerinden Bülent Sarı, her ne kadar Başkan Karabalık ile tartışmalı günler yaşasa da çok güzel günler geçirdiğini dile getirdi. Herkese hakkını helal ettiğini söyleyen Sarı, hizmet için birlikte hareket etmekten mutlu olduğunu belirtti. Öte yandan konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Arat ve Hüseyin Bülbül ise sadece hizmet için çalıştıklarını onun dışında siyaset yapmadıklarını kaydetti. 5 yılın değerlendirmesinde bulunan meclis üyeleri herkesi memnun edecek çalışmalarda bulunduklarından duydukları memnuniyeti ifade ederken duygu yüklü konuşmalar teşekkür ve helalleşme ile son buldu. Meclis konuşmalar ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Meclise Son Kez Başkanlık Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement