Karabalık; "Sizi Dinlemeye Geldim" - Son Dakika
Güncel

Karabalık; "Sizi Dinlemeye Geldim"

Karabalık; "Sizi Dinlemeye Geldim"

Karabalık, Kartepe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kar-Mek kurs ziyaretlerini Sarımeşe Kurs Merkezi ile devam ettirdi.

16.05.2013 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarımeşe Karmek Kurs Ziyaretinde bayan kursiyerlerle sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık; "Sizi dinlemeye geldim"

Kartepe Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nı (Kar-Mek) belirli periyotlarda ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Sarımeşe Kurs Merkezi'ndeki kursiyer bayanlarla bir araya geldi. Bayanlarla sohbet eden Başkan Şükrü Karabalık, "Kartepe'nin dört bir yanında halkımızın memnuniyetini artıracak hizmetlerin gerçekleşmesinde hanım kardeşlerimizin tüm taleplerini hep önemsediğimiz için bugün de sizi dinlemeye geldim" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kar-Mek kurs ziyaretlerini Sarımeşe Kurs Merkezi ile devam ettirdi. Bayan kursiyerlerle bir araya geldiği sohbetinde Sarımeşe bölgesindeki değişim ve gelişime dikkat çeken Başkan Şükrü Karabalık, alt yapısı tamamlanan bölgelerde üst yapı çalışmaları kapsamında sokakların nakış nakış işlendiğini, çocuklara güvenli park ve oyun alanları kazandırdıklarını, imar uygulamaları sonrası mahallelerde tapuların dağıtıldığı ve cami inşaatlarının temellerini atarak halkın tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını kaydetti.

Yakın zamanda bölgede yapılacak Kapalı Spor Salonu yanı sıra Kent Merkezi'nin de gerçekleşmesi ile Sarımeşe'nin istikbalinin çok iyi olacağını hatırlatan Başkan Şükrü Karabalık, "Kartepe'nin dört bir yanında halkımızın memnuniyetini artıracak hizmetlerin gerçekleşmesinde hanım kardeşlerimizin ne ihtiyacı varsa ne istiyorsa onu yapıyoruz. Halkımızın tüm taleplerini hep önemsediğimiz için bugün de sizi dinlemeye geldim. Kartepe'de çok hızlı değişim ve gelişim süreci yaşadığımızı hep birlikte gözlemlemekteyiz. Bu yüzden Kartepe olarak fotoğrafın büyüğüne bakın" dedi.

Başkanın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden bayanlar, belediyenin kültürel ve sosyal etkinliklerini beğeni ile takip ettiklerini belittiler. Yaz döneminde de farklı kültür gezilerine katılmak istediklerini kaydeden Sarımeşeli bayanlar, başkanın başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık; 'Sizi Dinlemeye Geldim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement