Karabük Çaldığı Altınlar Saç Topuzundan Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karabük Çaldığı Altınlar Saç Topuzundan Çıktı

Karabük Çaldığı Altınlar Saç Topuzundan Çıktı

Çaldığı altınlar saç topuzundan çıktı SİNOP'un Ayancık İlçesi'nde misafirliğe gittikleri arkadaşlarının evinden 1 bilezik ve 9 altın çalan 28 yaşındaki E.Ü. ve 41 yaşındaki Ö.K., Karabük'te durdurulan yolcu otobüsünde yakalandı.

11.05.2015 16:08

Çaldığı altınlar saç topuzundan çıktı

SİNOP'un Ayancık İlçesi'nde misafirliğe gittikleri arkadaşlarının evinden 1 bilezik ve 9 altın çalan 28 yaşındaki E.Ü. ve 41 yaşındaki Ö.K., Karabük'te durdurulan yolcu otobüsünde yakalandı. Bilezik ve altınlar, E.Ü.'nün başörtüsünün altındaki saç topuzunda bulundu.

E.Ü. ve Ö.K., önceki akşam Sinop'un Ayancık İlçesi'nde arkadaşları S.Ş.'nin evine misafirliğe gitti. Gece evde kalan E.Ü. ve Ö.K., iddiaya göre sabah evden 1 bilezik ve 9 çeyrek altını alarak ayrıldı. Altınların çalındığını fark eden S.Ş., durumu polise bildirdi. Sinop polisinin, şüphelilerin otobüsle İstanbul'a kaçtıklarını belirlemesi üzerine çevre illerin Emniyet Müdürlükleri'ne haber verildi. Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, dün gece Atatürk Bulvarı üzerinde durdurdukları yolcu otobüsünde iki şüpheliyi yakaladı. Üzerleri aranan şüphelilerden E.Ü'nün başörtüsünün altındaki saç topuzunda bilezik ve altınlar bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler Adliye'ye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük Çaldığı Altınlar Saç Topuzundan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement