Karabük - Kayyum Atanan Kurumlara Ait Binaları Düşük Fiyata Satan Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Karabük - Kayyum Atanan Kurumlara Ait Binaları Düşük Fiyata Satan Kişi Tutuklandı

Karabük - Kayyum Atanan Kurumlara Ait Binaları Düşük Fiyata Satan Kişi Tutuklandı

Kayyum atanan kurumlara ait binaları düşük fiyata satan kişi tutuklandıKARABÜK'te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kayyum atanan özel okul, dershane, yurt ve pansiyon bulunan 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 47 yaşındaki M.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

27.05.2016 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayyum atanan kurumlara ait binaları düşük fiyata satan kişi tutuklandı

KARABÜK'te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kayyum atanan özel okul, dershane, yurt ve pansiyon bulunan 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 47 yaşındaki M.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma kapsamında 3 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş'ye ait içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği 3 binanın satıldığını belirledi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler gayrimenkulleri değerinin çok altında sattığı iddia edilen şirketin yönetim kurulu başkanı M.T'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük - Kayyum Atanan Kurumlara Ait Binaları Düşük Fiyata Satan Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement