Karabük'te İnşaat İşçisi Eşini Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Karabük'te İnşaat İşçisi Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Karabük\'te İnşaat İşçisi Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Karabük'te eşi Şerife Yıldız'ın cep telefonunda başka bir erkeğe ait aşk mesajlarını gören Orhan Yıldız dehşet saçtı. Yıldız, çakı bıçağıyla eşini bıçaklayarak öldürdü.

29.04.2016 19:00  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, inşaat işçisi 49 yaşındaki Orhan Yıldız, iddiaya göre cep telefonuna başka bir erkekten mesaj gelen aynı yaştaki eşi Şerife Yıldız'ı bıçaklayarak öldürdü.

AŞK MESAJLARINI GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Olay, saat 15.00 sıralarında, Yıldız çiftinin Soğuksu Mahallesi, İlke Sokak'ta oturduğu evlerinde meydana geldi. Orhan Yıldız, iddiaya göre işyerinden hastaneye gitmek için izin aldıktan sonra evine gitti. Orhan Yıldız, eşi Şerife Yıldız'ın cep telefonunda başka bir erkeğe ait aşk mesajlarını görünce sinirlendi.


BAŞINDA BEKLEDİ

Çıkan tartışmada Orhan Yıldız, çakı bıçağıyla eşini bıçakladı. Yaralı halde evden çıkıp eşinden kaçan Şerife Yıldız, yaklaşık 13 metre sonra kanlar içinde yere yığıldı. Orhan Yıldız, 112 Acil Servis'e haber verdikten sonra eşinin başında bekledi.

KURTARILAMADI

Şerife Yıldız ve elinden hafif yaralanan Orhan Yıldız, gelen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Biri engelli 2 çocuk annesi Şerife Yıldız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri Orhan Yıldız'ı hastanede gözaltına aldı.


"ARALARINDA KISKANÇLIK MESELESİ VARDI"

Orhan Yıldız'ın komşusu Mustafa Çetin, "Bağrışmaları duyduk. Evden çıkıp baktığımızda komşumuz yerde can çekişiyordu. Eşi ambulansa haber vermiş. Aralarında kıskançlık meselesi vardı" dedi.

"EŞİNE TAMPON YAPIYORMUŞ"

Mustafa Çetin'in oğlu Harun Çetin ise "Komşumuz yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Orhan Yıldız eşine tampon yapıyormuş. O sırada sağlık ekipleri geldi" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Karabük'te İnşaat İşçisi Eşini Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bu sevda: herkes namusuna sahip cıksın bu gibi olaylar artık gittikce çogalmaya başladı bu olaylardan herkes kendine kadını erkegi ders alıp bir daha bu işlerde pabucu olmasın çok yazık iyi bir şey degil 0 0 Yanıtla

Advertisement