Karacabey Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Yerel

Karacabey Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Karacabey Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Karacabey Belediyesi, araç filosuna kattığı 13 yeni aracı mehter marşı eşliğinde törenle hizmete sundu.

11.03.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi, araç filosuna kattığı 13 yeni aracı mehter marşı eşliğinde törenle hizmete sundu. 13 aracın belediye bütçesine hiç yük getirmediğini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, akılcı belediyecilik anlayışıyla bunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mehter eşliğinde meydana getirilen araçlar, dualarla hizmete girdi. Karacabey Belediyesi'nin araç filosuna kazandırılan 13 aracın belediye bütçesine hiç yük getirmediğini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Akılcı belediyecilik anlayışımızla bunu gerçekleştiriyoruz. Yine önümüzdeki günlerde belediye bütçesinden borçlanmadan, bu kez Büyükşehir'in desteğiyle 5 adet daha hizmet aracımız filomuza dahil olacak. Yaptığımız akılcı ihalelerle 6 milyon lira tasarruf ettik. İnce eleyip sık dokuyarak Karacabey Belediyesini nasıl kara geçiririz, ilçe halkımızın bizlerden beklentilerine nasıl cevap veririz diye düşünüyoruz. Bu düşüncemizin en somut örneğini işte bu ihalelerde görebilirsiniz. Geçmiş dönemlere, geçmiş uygulamalara bakıldığında böyle bir ihale Belediyecilik tarihinde daha önce yapılmamıştır" dedi.

24 SAAT KARACABEY'DE İZLENECEK

Yakın zamanda Mobese hizmetini de aktif hale getireceklerini belirten Özkan, "İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapacağımız çalışmayla artık 24 saat MOBESE kameraları ile Karcabey gözlem altında olacak. Atatürk Kültür Parkına da güvenlik kameraları yerleştiriyoruz. Yine bu parkta oluşturduğumuz zabıta ekipleri de bulunacak. Parktaki atıl durumda olan iş yerlerini sözleşme usulü ile kiraya verdik. Böylelikle parkı da cazibe merkezi hale getirdik. Diğer yandan da ilçe halkımıza alternatif sosyal alanlar oluşturmuş olduk.

Konuşmaların ardından mehter konseri verilirken, folklor gösterisi sonrasında alınan yeni araçlar, dualar eşliğinde kurdele kesilerek hizmete sunuldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement