Karacabey Belediyesi'nden Esentepe'ye Modern Muhtarlık Binası - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyesi'nden Esentepe'ye Modern Muhtarlık Binası

Kent yönetiminde hayata geçirdiği tüm projelerde, ortak akıl ve istişare kültürünü benimseyerek, toplumun tüm katmanları ile ortak hareket eden Karacabey Belediyesi, paydaşı olan kurumlara desteğini artırarak sürdürürken, bu çerçevede Esentepe Mahallesi'ne modern bir muhtarlık binası kazandırdı.

16.01.2017 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde, sorunların yerinde belirlenip çözüm yollarının geliştirilmesi adına muhtarlık binalarında fiziki iyileştirme çalışmalarına hız veren Karacabey Belediyesi, Esentepe Mahalle'sinde kamulaştırdığı bir binayı da baştan aşağı yenileyerek, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Geçtiğimiz hafta, Esentepe Mahalle sakinlerinin de yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kent yönetiminde hayata geçirdikleri tüm projelerde, ortak akıl ve istişare kültürü çerçevesinde, tüm toplum katmanları ile ortak hareket edildiğine vurgu yaptı.

Merkez ve kırsal tüm mahallelerde, muhtarlık binalarının fiziki iyileştirme çalışmalarının tüm vatandaşların da büyük takdirini kazandığının altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, kent yönetiminde paydaş olan kurum ve kuruluşlara verdikleri desteği de kararlıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyesi'nden Esentepe'ye Modern Muhtarlık Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement