Karacabey Belediyesi, ' Yol Koşusu'na katıldı - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyesi, ' Yol Koşusu'na katıldı

Karacabey Belediyesi, \' Yol Koşusu\'na katıldı

Geçtiğimiz Pazar günü Bursa Eker Meydan'da, 1000'e yakın koşucu ve yaklaşık 2 bin vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen 'Eker I Run Yol Koşusu' etkinlikleri, yazı aratmayan enfes bir havada düzenlendi.

10.10.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organizasyona, Bursa'daki 17 ilçe belediyesinden sadece, son dönemde sportif konularda yaptığı atılımla adından sıkça söz ettiren Karacabey Belediyesi'nin destek olması, spora gönül veren kitlelerin de büyük takdirini kazanırken, bu destek Karacabeylilerin spora verdikleri önemin ve desteğin bir başka göstergesi olarak nitelendirildi.

Etkinlikler süresince Karacabey Belediyesi'nin açtığı stantta, dünyanın en lezzetli domateslerinin yetiştirildiği Karacabey'de üretilmiş salçalı ekmekler, güzel havanın da etkisiyle katılımcıların adeta akınına uğrarken; katılımcılardan tarafından ülkemize özgü en güzel doğal lezzetlerden biri olan ayranın yanında en güzel ve sağlıklı olan yiyeceğin de yine, salçalı ekmek olduğu yorumları yapıldı.

Karacabeyliler Adına Gurur Duyuyoruz

Sportif etkinlikler konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, bu anlamda diğer tüm kuruluşlarla ortak çalışmalara imza atmaktan son derece mutluluk duyduklarını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, tüm sosyal ve kültürel aktiviteler ile sportif faaliyetler konusunda sadece ilçe geneline değil, Bursa merkeziyle birlikte ülke genelinde de ses getirecek çalışmaları sergilemekten, Karacabeyliler adına son derece gurur duyduklarını kaydetti. Başkan Özkan ayrıca, bu tip değerli organizasyonlara ilerleyen süreçlerde de ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyesi, ' Yol Koşusu'na katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement