Karacabey'in En Gözde Mekânı Lunapark'a Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Karacabey'in En Gözde Mekânı Lunapark'a Kavuşuyor

Son dönemde yürürlüğe koyduğu etkin projelerle, gündeme sıkça adını yazdırmayı başaran Karacabey Belediyesi, ilçeye değer katacak önemli bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.

08.09.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi, son 1 yılda gerçekleştirilen yatırımlar kapsamında, ilçenin nefes aldığı önemli sosyal mekânlardan biri haline kavuşan Atatürk Kültür Parkı içerisinde, şimdi de lunapark açılışı gerçekleştirmeye hazırlanırken, bölgeye daha da canlılık katacak Lunapark'ın açılışının, bu Cumartesi günü saat 15.00'de gerçekleştirileceğini duyurdu.

Karacabey, Çevre İlçelerin Gıpta İle Baktığı Gözde Bir Mekâna Kavuştu

Göreve geldikleri ilk günden bu yana ilçenin en önemli eksiklerinden birinin, yetersiz kültürel ve sosyal aktivite alanları olduğunun belirlendiğini ifade ederek, buna yönelik bir dizi projeler geliştirildiğini kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; "Kültürel ve sosyal aktiviteler bir kentin canlılığının ve gelişiminin olmazsa olmazlarıdır. Bu konudaki çalışmalarımızdan biri de nerede ise atıl durumdaki tesislerden biri olan Atatürk Kültür Parkı oldu. Burada resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla yürüttüğümüz çalışmalar ve belediyemizin gerçekleştirdiği yatırımlarla, Atatürk Kültür Parkı tüm çevre ilçelerin de gıpta ile baktığı gözde bir mekân oldu. Ve bu çalışmaların devamı da gelecek" dedi.

Lunapark, Açılışının İlk Günü Ücretsiz

İlçede büyük sevinç yaratan ve parktaki canlılığı daha da artırması beklenen Lunapark açılışının, bu Cumartesi saat: 15.00'de gerçekleştirileceği ve açılıştan sonraki 3 saat boyunca da ücretsiz olacağı bilgisi verilirken, Belediye Başkanı Ali Özkan tüm ilçe halkının açılış törenine davetli olduğunu duyurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey'in En Gözde Mekânı Lunapark'a Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement