Karadeniz'e Zamansız Yağmur Yağdı!.. - Son Dakika
Güncel

Karadeniz'e Zamansız Yağmur Yağdı!..

Karadeniz\'e Zamansız Yağmur Yağdı!..

Yönetmen Şenel Aldı ve TRT kökenli halk müziği sanatçısı Ayşegül Pınar ve Ordef Başkanı Av. Ali Çelik'in konuk olduğu programla yeniden merhaba dedi.

31.10.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şipşak Anadolu filminin senaristi ve yönetmeni tanınmış fotoğraf sanatçısı Şenel Aldı, TRT kökenli Türk halk müziği sanatçısı güzel sesi ve asil duruşuyla takdir edilen başarılı ses sanatçısı, televizyon programcısı, eğitimci ve bağlama virtüözü Ayşegül Pınar konuk olarak katıldığı tv52 televizyonunun Bayrampaşa Belediyesi Kültür merkezine kurduğu platformdan 3 saati aşkın canlı yayınla ekranı başında izleyenler keyifle türkü ve şiir dinledi. Aslen Ordu Korganlı olan fotoğraf sanatçısı ve senarist yönetmen Şenel Aldı, çekimleri Korgan da yapılan Şipşak Anadolu filmi kamera arkasını anlatırken yaşadıkları enteresan olaylar stüdyo da bulunan konukları kahkahaya boğdu.

3- 6 Kasım tarihleri arasında "Ordu Burda İstanbulda" il tanıtım günlerini anlatmak ve ekranı başındakileri etkinliğe davet etmek için Ordu Dernekleri Başkanı Avukat Ali Çelik de programa canlı yayın konuğu oldu. Programın kapanışında tanınmış TSM sanatçılarımızdan Nejla Şan da sürpriz yaparak programa katıldı bir eser okudu. Ordu il ilçe ve belde dernekleri ve yöneticileri Zamansız Yağmurlar programını katılımları ve yüzlerce sms'leri ile yalnız bırakmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karadeniz'e Zamansız Yağmur Yağdı!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement